tiistai 12. heinäkuuta 2016

JEIJEI uudet treenivaatteet!!!

Jipii, täällä ne nyt on!! Neljä letaria, yksi helma ja yhet shortsit. Lähdetäänpä HETI kuvista liikkeelle! Jostain syystä kun Paintissa koitin tehdä vähän kuvakollaasia, niin niistä tuli ihan hirveetä pikselimössöä :o Teinpä sitten Movie Makerissa tällasen hienon diaesityksen :DD Enjoy!



Kaikki puvut oli just hyvän kokoisia, ei kinnannut mistään tai tuntunut muuten ahdistavalta ollenkaan. Shortsit sen sijaan tuntu pikkusen löysältä, mutta sen verran vähän kuitenkin, että luulen M-koon olevan silti vähän liian pieni. Tilasin kaikki vaatteet koossa L, koska tanssin maailma on niin pieni ja minä näköjään siellä kokoa large, miten imartelevaa -.- No kuitenkin,  toivottavasti shortsit pysyy petite allegrossa päällä :D Helma oli myös hyvän pitunen. Valitsin nyt Helinän ehdottaman Capezion RAD-helman, koska siinä oli kätsyn oloiset napit, ja se oli varmaan edullisin helma koko nettikaupassa. Siltä varalta, jos musta ei tuukkaan helmaihmistä vieläkään, niin ajattelin etten viitti ostaa kauheen kallista. Mitään ei siis lähde tälläkään kertaa palautukseen, vitsi olen tyytyväinen! Mun ihan ehdottomiksi suosikeiksi tuli Intermezzon violetti Scuba ja Capezion Shrug, voi vitsi nuo on hienoja! Molemmat tuntuvat tosi kivalta päällä ja myös näyttävät hyviltä. Mitä mieltä olette tuosta Scubasta? Mun mies oli vähän sillee että öööh, mutta musta tuo on aivan ihana :D Ja Shrugissa nuo mesh-hihat on aivan ä-lyt-tö-män pehmeää ainetta. En huomannut ottaa selkäkuvaa, joten otin Porsellin sivuilta kuvan tuohon, En tosiaan kauhean monimutkaisista rimpsuista tai avonaisesta selästä pidä, mutta tuo oli vielä sellanen mikä oli musta nätti. Myös mustassa Capeziossa on pikkusen avoimempi selkä, en siitäkään huomannut ottaa kuvaa. Enkä myöskään kuvaa varten säätänyt vielä olkaimia sopivaksi, siksi se vaikuttaa ehkä vähän roikkuvalta. Tuo Intermezzon Anna oli myös ihana, mutta musta oli hauska huomata, ettei siitä tullut itselleni ihan sitä ykköspukua, vaikka sitä olin netissä tiiraillut kaikista pisimpään. Iskin silmäni siihen jo yli puolivuotta sitten, seuraavaksi tuli Scuba. Sen jälkeen ajattelin että haluan mustan peruspuvun edullisesti, niin mukaan tuli Capezio. Tuo Shrug on ihan uusi puku, ja bongasin sen ihan vasta touko-kesäkuussa, ja olihan senkin pakko lähteä kyytiin. Koska Capeziosta on muodostumassa mun vakiomerkkini, valitsin siltä nuo tuollaset ihan perus tactel-shortsit, ja helmaa suositeltiin täällä blogin kommenteissa. Niinpä tästä syntyi tällainen kokonaisuus :) Haha huomaa että tykkään mustasta, harmaasta ja lilasta! Mikä oli teidän mielestä kivoin?

Oho, jäipä tuo Scuba tässä kuvassa valjun väriseksi. Oikeesti se on ihan kunnon lila.
Loppuun mulla on valitettavasti huonoja uutisia. Olen aiemminkin valittanut täällä blogissa hieman kipeytyneitä akillesjänteitäni. Nyt viime aikoina ja erityisesti tänään balettitunnin jälkeen vasemman jalan jänteestä tuli tosi kipeä, ja mietin kyllä että kannattaakohan mun mennä huomiselle kärkitunnille, ainakaan kärkitossut jalassa :( Eilen jo mietin että pitäisi varata urheilufysioterapia-aika, ja itseasiassa varasinkin sen tänään päivällä. Ensi viikon maanantaina saan ammattilaisen näkemyksen näistä jänteistä, mitä niille kannattaisi tehdä. Tietysti pelkään että fyssa antaa liikuntakieltoa ja sitte baletti jää pienelle paussille, mitä en missään nimessä haluaisi :((( Toisaalta, ajatus jänteiden katkeamisesta tuntuu ihan hiton painajaismaiselta, ja muutenkin. Parempi koittaa hoitaa kaikki vaivat heti alkuunsa, niin voi ehkä välttyä joltain pysyvämmältä.

Lisäksi mulla on tässä nyt vähän hullumaisesti näitä postauksia tulossa. Tein lauantaina nilkkajumppaa, mistä aloin tehdä videoilla höystettyä postausta, mutta en saanut sitä vielä valmiiksi. Nyt tuli nämä vaatteet, joista halusin tietysti heti tulla raportoimaan tänne. Nyt en sitte tiedä, onko vähän outoa postata joku nilkkajumppajuttu, jonka olen kirjoittanut jo jokunen päivä sitten, kun mahdollisesti joudun jäämään jonnekin sairauslomalle :( Mitä mieltä olette, haluutteko nähdä nilkkajumppavideoita?

EDIT: kylläpä tuossa videollakin näyttää pikselimössöltä, jostain systä kun katson omista videotiedostoista tuota samaa niin näyttää ihan normaalilta :/ Mikäköhän siinä sitten on. Lisään linkit tähän:
Intermezzo Scuba: https://dancewear.co.uk/products/details&prodid=3361
Capezio musta: https://dancewear.co.uk/products/details&prodid=1798
Capezio Shrug: https://dancewear.co.uk/products/details&prodid=4071
Intermezzo Anna: https://dancewear.co.uk/products/details&prodid=3789
Capezio RAD-helma: https://dancewear.co.uk/products/details&prodid=2360
Capezion Mosaic-shortsien sivulla tulee näköjään 404 Errora vaan nykyään.

6 kommenttia:

  1. IHANIA! Tässähän iskee kamala balettipukukuume. Olen itsekin tiiraillut tuollaista Scuban kaltaista pukua, mutta saa odottaa siihen asti, kun/jos saan töitä. En edes osaa päättää noista hienointa :D!

    Mutta voi harmi tuo akillesjännejuttu. Onneksi vammat paranee yleensä sitä nopeammin, mitä aikaisemmin niitä alkaa hoitaa. Kyllä mua ainakin kiinnostaa nilkkajumppapostaus kaikesta huolimatta :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos :)) Mä intouduin tosta Scuban tyylistä Heidin tästä puvusta http://the-diary-of-ballerina.blogspot.fi/2016/02/strong-and-never-going-to-give-up.html eli me näköjään vaan vuorollamme lietsotaan täällä pukukuumetta :D
      Ja jep, noi akillekset on kyl harminloinen juttu :/ Postaan siis tästä kaikesta huolimatta sen nilkkavideojutun!

      Poista
  2. IHANA tuo Scuba!! <3 Mulle kans iski hirmuinen letarikuume.. :D

    Ja hei, nyt taukoa! Etkai vaan mennyt tunnille tänään? Akillesjänteiden kanssa (niinkuin ei minkään muunkaan kans!) ei ole leikkimistä, ja sitten on edessä todella pitkä toipilasaika ja mahdollisesti leikkaus, jos se pamahtaa.
    Ihan kuten Helinä sanoi, niin vammat paranee sitä paremmin mitä aikaisemmin niitä rupeaa hoitamaan, ja mitä huolellisemmin niitä hoitaa. Jänteiden kanssa ei oikeasti ole leikkimistä.
    Sori hirmuinen saarna, mutta tuo sun akillesjänne on huolettanut mua aiemminkin ja tiedän miten tuskaa on joutua pakkosaikulle loukkaantumisen takia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Ja joo olin tunnilla tänään ;_; MUTTA puolustuksekseni voin sanoa, että tunnustelin koko päivän töissä, millanen fiilis mulla on jaloissa. En tuntenut lainkaan kipua jänteissä, joten menin tunnille. Sanoin myös opelle heti, että teen tämän kärkitunnin kokonaan pehmeillä, jos ei haittaa. Ope myös kielsi tekemästä relévéitä, eli käytännössä tein vaan tangolla pliét, tendut ja keskilattialla jetét. Kokeilin tehdä myös pique-piruetteja diagonaalissa, mutta jätin sen aika pian kesken kun siinä tosiaan se relévé alkoi tuntua pahalta. Ja ei, en ole menossa huomiselle tunnille, mikä kyllä harmittaa tosi paljon :( Tänään kun jouduin sitten olemaan aika paljon kuunteluoppilaana salin reunalla, tein kyllä ihan mielenkiintoisia havaintoja, joista voisin kirjoittaa johonkin postaukseen. Oli se kuitenkin sen verran tylsää, kun ei voinut osallistua, niin huominen jää kyllä suosiolla pois :( Maanantaina fyssalle sitte kuulemaan tuomio. Haluan hoitaa tän jänneasian nyt kunnolla heti alusta lähtien, joten kaipa se 45e hinta on sitten sen arvoista.

      Poista
  3. Tosi kivoja leotardeja! Mun suosikki on toi Capezion Shrug. Kauhee ku itellekin tulee TAAS balettivaatekuume :D Mulla on nii kauheesti leotardeja ja en tarvis uusii, muttakun haluu saada paljon erillaisia :'D Ehkä hillitsen vielä ainakin uutena ostamista.

    Voi ei toi akillesjänne :/ Toivotaan et fyssari osaa sanoo jotain siihen ja et se paranee nopeesti! Tosi harmihan se on jos joudut pitää taukoa baletista, mut ei siinä muu auta :(

    Mulla taas jälleen migreeni päätti estää tunnille osallistumisen...... Enkä huomennakaan pääse koska Elmerin synttärit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha sulla on kyllä aika paljon erilaisia leotardeja >:D Tietty sitten voi laittaa aina myyntiin jos huomaa, että jotakin pukua ei tuukkaan käytettyä. Ja jep, tosi kurja tää akilles :( vaikka en ollu tänään edes treeneissä, iltaa kohden oli pakko alkaa taas nilkuttamaan ku en kestä taivuttaa tota jännettä lainkaan. IcePower on pakkasessa jäähtymässä, se auttoi ainakin eilen illalla.

      Poista