tiistai 18. elokuuta 2015

SYYSLUKUKAUSI ALKAKOON!

Tanssiopiston syyslukukausi on tänään virallisesti aloitettu! Olin tänään molemmilla tunneillani, tasolla Perus1 ja Alkeet2.

Kesäjakson suhteellisen haastavien tuntien jälkeen mulla oli tänään tuolla perus1 tunnilla sellainen fiilis, että olin oikeesti aika hyvä! :D Olen tyypillinen huonoitsetuntoinen suomalainen, kun tuntuu heti jotenkin itserakkaalta sanoa, että olin hyvä. Joka tapauksessa, kaikki meni mainiosti. Lähes puolet tunnista käytettiin alun käytännön juttujen esittelyyn ja yhteen toiseen juttuun (alla lisää), joten itse tanssituntia meillä oli vaan sellaset puolisentuntia. Tangoilla ei tehty muuta kuin pliét, tendut ja jete/grand battementit, ja keskilattialla tehtiin 1., 2. ja 3. port de brat, eikä sitten ollut oikeen muuta. Oli myös tosi ihana olla taas "oman" opettajan ohjauksessa, tykkään hänestä kovasti. Vaikka kaikki opettajat, jotka mulla on tähän mennessä ollut, on ollut hyviä. Erilaisia keskenään, mutta jokaisesta olen tykännyt ja jokaiselta olen oppinut jotain. Mulla on siis sama opettaja sekä perus1 että alkeet2 -tunneilla. Molemmilla tunneilla tehdään myös hyvin samanlaiset tankosarjat, perus1:ssä vaan hiukan vaikeempana. Mutta sarjojen perusrakenne on sama ja musiikit samat. Toivottavasti en kyllästy.
     Ai niin ja sellainen kurja juttu piti sanoa, että ei kesäjakson poissaoloista saakaan korvauslippuja! :( Eli mun suunnitelmani siitä, että  kävisin korvauslipuilla kokeilemassa perus2 -tunteja muutaman kerran, on nyt romuttunut. Opistollamme on sellainen käytäntö, että kaikkia tunteja saa käydä kokeilemassa kerran maksutta, eli periaatteessa voisin käydä kokeilemassa kerran, mutta ehkä se on huono idea. Luulen että vuoden edetessä tämä perus1 tarjoaa mulle ihan tarpeeksi haastetta. Harmittaa vaan edelleen tämä tuntien ajankohta, kun olisi niin paljon kivampi käydä kahtena eri päivänä. No, ehkä toivottavasti pääsen tän asian yli tässä syksyn mittaa.
    Niin sitten toi "toinen juttu", mistä mainitsin! En ole varma mun lukijakunnastani, mutta sivujen katselumäärästä päätellen teitä on jonkin verran. Siksi pääsenkin paljastamaan tämän "jutun" vasta syyskuun lopussa, etten vahingossa pilaa mitään. Sen voin sanoa, että ryhmämme harjoittelee tätä juttua varten ja siihen liittyy esiintyminen! Askeleet eivät ole vaikeat, mutta huomasin, että tuntuu aivan tajuttoman vaikea laskea KUUTEEN.  Yleensä lasketaan kahdeksaan, joten nyt tää kuuteen laskeminen tuntui naurettavan hankalalta. Mutta palaan tähän juttuun sitten syyskuun lopulla uudestaan :)
     Viime viikolla tilasin DanceDirectilta uudet treenivaatteet lukuvuodelle 2015-16, niiden pitäisi tulla viimeistään tuossa perjantaina. Viikonloppuna siis varmaan tulossa jonkinlainen treenivaatepostaus. Siellä on muutama vähän yllättäväkin juttu tulossa ;) Sain myös vihdoin otatettua noita "ennen/jälkeen" -kuvia, joten viikonloppuna tulee varmaan myös jonkinlainen "Näin olen kehittynyt" -postaus. Siihen asti heippa, pyrin pitämään nokkani syvällä sosiaalietiikan tenttikirjassa, sillä viikon päästä pitäisi osata vastata tenttikysymyksiin.

Olin eilen myöhäisellä brunssi-piknikillä puistossa. Kahvia, itsepuristettua appelsiinimehua sekä eväsleivät maistuivat oivalta kaunissa säässä :) Luettavana oli, (noloa tai ei) Rachel Rileyn päiväkirjan 4. osa, apua olen lukenut parissa viikossa yhteensä suunnilleen _1200_ sivua nuortenkirjallisuutta!! :DD
Oli mulla myös sosiaalietiikan tenttikirja ja muistiinpanovälineet mukana. Hyi mikä kärpänen tossa kirjalla on. 

2 kommenttia:

 1. Nyt on mun vuoro jännätä tota sun syyskuun juttua, että mikä se mahtaa olla! :DD
  Samoin odotan innolla tanssitarvikepostausta ja ennen/jälkeen postausta ja sitä ja tuota ja kaikkea!
  Tuo kuuteen laskeminen on kyllä harmillista. Itse lasken sen sillätavalla yyks kaks kool, neeel viis kuuus (selkeää :D). Yritän vähän ns pidentää mielessä 1,3,4 ja 6. En tiedä sopiiko teidän musaan , mutta mä saan noin laskettua jotenkin helpommin kuuteen :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D
   Joo, pitää vaan koittaa takoa noita laskuja jotenkin järkevästi päähän. Musiikkikin on sellainen, ettei se auta yhtään, joten täytynee vaan hanakasti opetella toi laskeminen.

   Poista