perjantai 6. marraskuuta 2015

Myöhäistä Halloweenia

Viime viikonloppuna vietettiin pyhäinpäivää ja monet olivat varmaan myös jonkinlaisissa Halloween-juhlissa. Meidänkin piti järjestää, mutta siihen liittyikin sitten hiukan ongelmia, joten tyydyin vain käymään kaupunkini yöelämässä muutaman kaverin kanssa, ilman mitään erityistä naamiaiskostyymiä. Tosin kokeilin väsätä jonkinlaista smokey-eye -meikkiä, mikä onnistui yllättävän hyvin! Kuten joskus toukokuussa postailinkin esiintymismeikkiä stressatessa, en suinkaan ole mikään mestarimeikkaaja enkä osaa siis yhtään mitään "temppuja". Päätin kuitenkin halloweenin kunniaksi yrittää saada silmiin tummaa sävyä, ja lopputuloksesta tuli ihan hieno, vaikka itse sanonkin. Huomenna me mennään miehen kanssa yksiin tupareihin, jotka ovat halloween-teemaiset, joten ajattelin kokeilla jospa samantyylinen meikki onnistuisi uudelleen. Kutsuvieraiden toivotaan pukeutuvan halloweenin teemaan, ja löysin naamiaisasukaupasta aika hienon tuollaisen noitahatun, joten päätin että olen sitten noita :D Ylle laitan hatun lisäksi vanhan pitsimekon, ja lisäksi ostin tuollaista mustaa hammasvahaa, jolla saan muuten ah niin pepsodentin valkean hymyni noitamaisen ruskeaksi.
Hyi tossa "suruverkossa" on pari tollasta pientä muovihämähäkkiäkin! :D hammasvahassa vähän mietityttää että lähteeköhän se sitten ja miten hyvin, ja lisäksi että miltäköhän se maistuu. Sen näkee sitten huomenna... Mies osti sellaisen "ruttolääkärin" pitkänenäisen naamarin, hatun ja mustan viitan. Olin ajatellut ensin että itse ostaisin sellaisen pitkänenänaamarin, mutta tulin sitten siihen tulokseen että varmaan ahdistuisin jos pitäisi pitää koko juhlien ajan jotain naamalla... tosin tuo kyseinen naamari on vaan puolikas, eli ei ole tossa suun edessä mitään. Jos joku miettii että mikä on ruttolääkäri, niin tässä:


Jos olen oikein ymmärtänyt, niin niillä lääkäreillä oli ruton aikaan tuolla nokan sisällä jotain kukkien terälehtiä, koska uskottiin että se ruttopotilaasta tuleva hirveä haju olisi se tartunnanaiheuttaja, niin tällä hyväntuoksuisella naamarilla lääkäri sitten suojasi itseään. Jos kirjoitan tässä ihan mitä sattuu niin korjatkaa toki jos tiedätte paremmin, mä olen itse varmaan joskus vuosia sitten internetistä vaan lukenut tuommoisen selityksen, eli en uskalla mennä ihan varmaksi sanomaan. Joka tapauksessa, tuo on kauheen creepyn näköinen omaan silmään :s Kauheen sepustuksen jälkeen puinkin nyt sitte itselleni tuon naamarin ja hatun ja otin kuvat, eli tässä:

Silmänaukot on tuollasen malliset että ilmeestä tulee kauheen surullisen näköinen...
Vietittekö te minkäänlaista halloweeniä tai tuletteko viettämään tälleen myöhäisellä aikataululla? Naamiaisasukaupan myyjän mukaan on melko yleistä, että halloweenia vietossa ei olla niin tarkkoja ajankohdalla ja että moni muukin on tullut hakemaan asua huomisia juhlia varten, eli tälleen viikon myöhässä. Kai kun ei se ole ainakaan Suomessa niin tärkeä juhla kuin esim. joku joulu, tai aikaan sidottu niin kuin juhannus, niin ei se sitten ole niin väliä. Kiva vaan välillä pukeutua naamiaisasuun :) 

Tämä postaus ei nyt oikeen käsitellyt näitä mun normaaljea aiheitani yhtään :D Eilen kävin pilateksessa, mutta pakko sanoa etten ihan hirveesti tykännyt ku siellä oli uusi ohjaaja. Lisäksi huomasin, että olin jostain syystä tosi poikki sen koko tunnin ajan ja kaikki liikkeet oli hirveen työn takana. Tiistain balettitunnin jälkeen huomasin että mun oikee pohje oli aika kipeytynyt, joten ajattelin että tää pilates helpottaisi sitä: nyt mulla pohje alkaa helpottaa mutta vatsalihakset on pilateksen jäljiltä kipeät :D Tänään ajattelin tehdä vähän therabandilla nilkkatreeniä, jospa se relevé siitä pikkuhiljaa alkais nousta :)

5 kommenttia:

  1. Välillä on kyllä kiva pukeutua johonkin naamiaisasuun. Ite tykkään ruveta miettimään esim halloween asua jo hyvissä ajoin ettei tule kiire. Haluan kuitenkin tehdä mahdollisimman paljon itse.
    Toi ruttolääkäri on muute hyvä idea! Ei mikään hirveän vaikea asu toteuttaa :) Hieno toi hauttisikin minkä ostit.

    Mulla on vähä jotain ehkä jonkinlaista larppaajan tms. vikaa kyn tykkään naamiaisista. Ajattelin ehkä ensi kesänä mennä Animeconiin kun se tulee Jyväskylään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on kiva pukeutua välillä naamiaisiin tai muihin teemabileisiin, mutta varsinaista larppaamista tai cossaamista en kyllä jaksa :D en seuraa mitään animea tai mangaa niin en tietenkään osaa edes pukeutua keneksikään hahmoksi, ja larppaamisenkin miellän aina johonkin keskiaikajuttuihin tai fantasiamaailmaan :D Niistä mulle tutut on LOTR ja GOT, eli en ole mitenkään erityisen syvälle genreen sukeltanut. Lähipiirissä mulla kyllä on ja etenkin nuorempana oli näitä cossaajia, mutta en oikeen koskaan kokenut sitä silleen omaksi jutukseni.

      Poista
    2. Siis en itekään larppaa, vaan tykkään just tollasesta teema pukeutumisesta. Varsinkin jos lähtee suunnittelee ja tekee jostain leffasta jotain asua. Itsekin miellän larppaamisen aina jotenki fantasiaan ja keskiaikaan :D
      Mangaa ja animea en seuraa, mut tonne animeconiin voi pukeutua ihan mistä vaan. Ite olen miettinyt Star Warsista Padmé Amidalan jotain asua.

      Poista
  2. Mä oon niin tylsä, etten viettänyt halloweenia mitenkään. Mun mielestä muutenkin halloweenin juhliminen on vähän kyseenalaista, koska kyse on kuitenkin vainajien muistamisesta. Joo, olen saanut varsin tiukan kasvatuksen näitä kirkollisia juhlapyhiä kohtaan, ja siksi ihmettelen esim. jouluna auki olevia baareja ja bailaajia.. :'D
    Muutenkin mä olen varmaan tulossa vanhaksi, kun ei enää niin iske tuo yötämyöhään riekkuminen :D :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha mulla ei ole mitään muuta uskonnollista kasvatusta kuin mitä se nyt 1998-2004(?) ala-asteaikoina oli koulussa kaikkien päivänavausten ja uskontotuntien muodossa, sekä pakotettu rippukoulu (tämä onkin melkoinen stoori tää rippikouluepisodi elämässäni -.-), eli en koe mitään ''uskonnollisia velvoitteita'' juhlapyhiä kohtaan, vai miten sen nyt sanois. Ja musta tuntuu että olen jossakin vanhenemisen välivaiheessa, sillä omatkin ulkona vietetyt illat on tässä parin vuoden aikana vähentynyt, ja varsinkin se että miten myöhään (eli ei myöhään) jaksan olla. Just toi viime viikonloppuinenkin meni niin, että mentiin yhdeksän aikoihin sellaiseen istuskelubaariin, ja sitten puolen yön aikaan ku nuo kaverit halus lähteä sellaiseen perus ''bilemestaan'', nii mää soitin itselleni kyydin kotiin :D Ihan kiva käydä juomassa parit ja seurustella, mutta ani harvoin jaksan enää mitään pilkkuun asti karmean meluisessa yökerhossa hengailua. Hrrr. Tykkään ku kotona saa pestä meikit pois, laittaa ponnarin ja olohousut jalkaan ja datistella koneella tai kattoa netflixiä :'DD

      Poista