sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Ensimmäinen blogikirjoitus

Tämä koko projekti on todennäköisesti karmea fiasko. Jo ensimmäiset metrit ovat menneet päin honkia, mutta eiköhän tämä tästä vielä johonkin suuntaan etene. Tämä blogi on nimettömän Yksisarvisen blogi, jossa kirjoitetaan lähinnä tylsiä opiskelujuttuja, liikuntaharrastuksesta, kissasta ja annetaan ehkäpä myös joitakin mielipiteitä tieteen uusista julkaisuista. Olen paska ottamaan kuvia, mutta ehkä tämä onkin mahdollisuus kehittää sitä puolta itsessäni. Tässä nyt kun lähinnä tajunnanvirtana tätä introa kirjoitan, tui mieleeni eräs ajatus: ehkä tämä voisi olla myös opiskeluvälineeni! Koska tätä tuskin koskaan ketään lukee, voin hyvin pohtia luentojen ja tenttikirjojen aiheita ja sitä kautta oppia niitäkin paremmin.
     Jos tästä blogista tulee edes jossakin määrin onnistunut, harkitsen sen julkaisua. Toistaiseksi opettelen vielä koko höskän käyttöä ja hion ulkoasua. Moderni maailma, here I come!!
   

Ain niin, tästä vielä hassun hauska kuva, kiteyttää tämän mielentilan erittäin hyvin!


2 kommenttia:

 1. Alkoipa kyllä naurattaa, kun luin tämän ensimmäisen postauksesi! Eksyin blogiisi jonkun balettiblogin kommenttiboksin kautta ja aina uutta blogia tutkaillessani aloitan ensimmäisestä postauksesta, jonka perusteella päätän onko blogi lukemisen arvoinen. Nämä lauseet osuivat silmiin:

  - "Tämä koko projekti on todennäköisesti karmea fiasko."
  - "-- blogi, jossa kirjoitetaan lähinnä tylsiä opiskelujuttuja"
  - "Olen paska ottamaan kuvia --"
  - "Koska tätä tuskin koskaan ketään lukee --"

  Et ainakaan kovin lupaavaa alkua lupaile uudelle lukijalle! :D Mutta koska nämä saivat aikaan huvittuneita nauruntyrskähdyksiä ja koska aktiivisia balettiblogeja on niin vähän, annan muillekin kirjoituksillesi kyllä vielä mahdollisuuden. :) Aurinkoista kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi eei :DD
   Aloitin kirjoittamisen vuosi sitten helmikuussa, ja pidin blogia yksityisenä lähes vuoden verran. Silloin kun kirjoitin tämän postauksen, olin varma ettei kukaan muu tulisi lukemaan tätä kuin mun ns. "oikeen elämän" kaverit vaan :DD Onhan tämä aika viihdyttävä joo, mutta kannattaa tosiaan muistaa että kaikki vuoden 2014 kirjoitukset olen kirjoittanut sillä mentaliteetilla, että tuskin koskaan julkaisen tätä blogia, joten oma laadunvalvontani ei ollut ihan niin tarkkaa kuin nykyään!!

   Poista