perjantai 22. toukokuuta 2015

Balettipostaus: Jännitystä ilmassa!!!

Lupailin kirjoitella hiukan näytöstunnelmia, mutta mulla on nyt ollut niin kiire töissä tällä viikolla, että en yksinkertaisesti ole ehtinyt. Tiistaina meillä oli vikat treenit, sekä tekniikkatunnin että näytösharjoitusten osalta. Tekniikkatunnilla tehtiin perus pliet, tendut ja rondit, mutta sitten loppuaika tehtiin viime viikolla aloittamaamme variaatiota Prinsessa Ruususesta :) Variaatio on tosi kiva ja musiikkikin on ihanan tuommonen grandioosi. Kyseessä on kummihaltijatar Ilomielen variaatio, tässä video: (kohdasta 5:39)


Meidän versio oli toki aika paljon helpotetumpi, mutta mun mielestäni silti kaunis. Viimeisen kerran kunniaksi saimme myös hakea pukuvarastosta ihka oikeat tutut ja tanssia ne päällä tuota ruususta!! :D Mulla ei ole koskaan ollut tutua päällä, se oli aivan i-ha-na. Minä tietysti valitsin vielä sen varaston ainoan, vaaleanpunaisen yksilön <3 Vitsi olin kyllä tositosi iloinen. Ne meijän tutut oli siis niitä sellaisia sivulle töröttäviä tutuja. Harmi etten ehtinyt nappasta kuvaa siitä, sillä ne riisuttiin jo hiukan ennen tunnin loppua, eli en voinut edes pukkarissa nopeesti ottaa kuvaa. Tekniikkatunnin jälkeen oli näytösharkat ja ne meni ihan hyvin mun mielestäni. Olen silleen aika varma itestäni, osaan kyllä askeleet enkä pelkää että ne unohtuisi. Ehkä eniten mua pelottaa, että kun esiinnytään ihan vieraassa paikassa, että entä jos lähden vahingossa jotenkin oudosti väärään suuntaan tai jotain? Meillä on huomenna valo- ja ääniharjoitus ennen kevätnäytöksen alkua, eli toki ehditään käydä kerran pari se siellä esiintymislavallakin. Ehkä en lähde väärään suuntaan. Toivottavasti.
     Kuten mainittu, mulla on ollut tällä viikolla hirvee kiire, mikä on tavallaan ollut ihan hyvä koska en ole näin ollen ehtinyt jännittää yhtään. Nyt sitten tänään mulle on hiukan hiipinyt sellanen pikku jännitys, mikä on tietty hyväkin asia. En ole mitenkään hirveen jäykkänä tai ahdistunut, mutta vähä väliä tulee mieleen kaikkea että täytyy muistaa sit toi ja toi asia huomista varten ja toivottavasti en nyt unhoda sitä ja tota. Tänään oli mun oma peilisaliaikani, ja mainitsin tiistaina tanssitreeneissäkin että kaikki kynnelle kykenevät saa tulla mun kanssani harjoittelemaan tänään. Koska mun varaus alkaa jo kello kymmeneltä, vaan yksi pääsi paikalle. Oli kyllä tosi kiva harjoitella kahdestaan, ja välillä tehtiin niin että toinen tanssi ja toinen oli yleisönä. Molemmilla oli sellanen fiilis, että esitys menee varmasti ihan hyvin, mutta olisi kiva vielä hiukan hioa käsiä ja päitä (haha kuulostipa brutaalilta :'D). Erityisesti mulla pää ja katse on välillä vähän hukassa... No, kai se on pientä.
     Vähän haikee fiilis nyt kun treenit on loppu ja näytön paikka on jo huomenna. Onneksi olen osallistunut tanssiopistomme kesäjaksolle, eli baletti on kuvioissa kesäkuun ensimmäisestä päivästä alkaen. Teen varmaan silloin sitten hiukan seikkaperäisemmän kirjoituksen, mitä kaikea tähän mun baletti- ja tanssikesääni kuuluukaan ;)

Nyt on kyllä pakko päättää tämä postaus vähän lyhyeen, sillä mun on alettava siivoamaan (kaverit on kutsuttu kylään ja kattomaan huomista esitystä :>) ja sitten pitäisi kokeilla vielä kerran tota näytösmeikkiä. Tuon viime viikon meikkipostauksen kommenttien inspiroimana ostin siis sellaisen värillisen kulmakarvageelin, aurinkopuuterin ja poskipunan sekä uuden meikkivoiteen vanhan tilalle. Löysin sittenkin laatikostani kivannäköisen huulipunan, joten sitä en tarvinnutkaan.

Huuh, huomenna lavalle ekaa kertaa kymmeneen vuoteen!! Toivottavasti kaikki menee hyvin!
 

2 kommenttia: